Javno priznanje Hrvatskog društva za sigurnost pacijenta Sanji Antolović-Gavrić, mag. pharm. Iz medija

Javno priznanje Hrvatskog društva za sigurnost pacijenta Sanji Antolović-Gavrić, mag. pharm.

Sanja Antolović- Gavrić, mag. pharm., voditeljica Centra za farmakovigilanciju ZU Ljekarne Pablo dobitnica je priznanja Hrvatskog društva za sigurnost pacijenta za osobit doprinos unaprjeđenju sigurnosti pacijenata u 2016. godini.

Mag. pharm. Antolović- Gavrić je ostvarila nagradu na temelju prijavljenog rada pod nazivom "LJEKARNIK U JAVNOJ LJEKARNI – PARTNER PACIJENTIMA U SAVJETOVANJU O NUSPOJAVAMA" s ciljem dobivanja podataka koji pomažu boljem razumijevanju znanja i ponašanja pacijenata u zdravstvenom sustavu vezano uz nuspojave kako bi se postigla veća učinkovitost liječenja kroz bolje savjetovanje pacijenata o nuspojavama.

 

 

Sanja Antolović- Gavrić, mag. pharm., voditeljica Centra za farmakovigilanciju ZU Ljekarne Pablo dobitnica je priznanja Hrvatskog društva za sigurnost pacijenta za osobit doprinos unaprjeđenju sigurnosti pacijenata u 2016. godini.

Mag. pharm. Antolović- Gavrić je ostvarila nagradu na temelju prijavljenog rada pod nazivom "LJEKARNIK U JAVNOJ LJEKARNI – PARTNER PACIJENTIMA U SAVJETOVANJU  O NUSPOJAVAMA" s ciljem dobivanja podataka koji pomažu boljem razumijevanju znanja i ponašanja pacijenata u zdravstvenom sustavu vezano uz nuspojave kako bi se postigla veća učinkovitost liječenja kroz bolje savjetovanje pacijenata o nuspojavama.

Čestitamo mag. pharm. Antolović Gavrić na ovom iznimnom priznanju!

 

 

IZVOR: Hrvatska ljekarnička komora, www.hljk.hr

Hrvatsko farmaceutsko društvo Copyright © 2014. All Rights Reserved. Izrada mikroNET d.o.o..