Prigodne aktivnosti povodom 8. hrvatskog dana ljekarni Hrvatska

Prigodne aktivnosti povodom 8. hrvatskog dana ljekarni

Trudnice diljem Hrvatske očekuje veliki broj aktivnosti povodom 8. hrvatskog dana ljekarni, stoga se pozivaju da upitaju svoje ljekarnike sve što ih zanima o racionalnoj, sigurnoj i odgovornoj primjeni lijekova i ostalih proizvoda tijekom trudnoće i dojenja, pri čemu se mogu dobiti i prigodni informativni letci o rizicima i sigurnosti primjene bezreceptnih proizvoda i ostalih proizvoda za samoliječenje.

 

 

PODJELA EDUKATIVNIH LETAKA ZA TRUDNICE

  • Trudnice diljem Hrvatske očekuje veliki broj aktivnosti povodom 8. hrvatskog dana ljekarni, stoga se pozivaju da upitaju svoje ljekarnike sve što ih zanima o racionalnoj, sigurnoj i odgovornoj primjeni lijekova i ostalih proizvoda tijekom trudnoće i dojenja, pri čemu se mogu dobiti i prigodni informativni letci o rizicima i sigurnosti primjene bezreceptnih proizvoda i ostalih proizvoda za samoliječenje.

 

 

 

 

PODJELA BESPLATNIH EDUKATIVNIH PRIRUČNIKA

Projekt SUTRA- Samoliječenje U TRudnoći i tijekom dojenjA

  • Određene ljekarne diljem Hrvatske će imati mogućnost podjele vrlo korisnih edukativnih priručnika o samoliječenju u trudnoći i tijekom dojenja svojim trudnicama. Popis ljekarni koje dijele priručnike možete pronaći ovdje:

 

Čakovec Lj. Kropek, Zavnoh-a 2c, 40000 Čakovec
Đurđevac Lj.Štefanić, S.Radića 18, 48350 Đurđevac
Krasica ZU Lj. M.Mikuličić, Krasica 151, 51224 Krasica
Lepoglava  Lj. Lidija Žulić, Trg kralja Tomislava 8, 42 250 Lepoglava 
Nova Gradiška Lj. Zubović, Gundulićeva 21, 35400 Nova Gradiška
Novi Marof Lj. Zubović, Zagrebačka 8, 42220 Novi Marof
Pula LJ. Ornela Majetić, Palladiova 20, 52100 Pula
Slatina ZU LJ. Plantak, bana Jelačića 8, 33520 Slatina
Split LJ. Splitsko dalmatinske županije, Kneza LJ. Posavskog 12b, 21000 Split
Split Lj. Prima pharme, Put stinica 2, Split
Varaždin ZU LJ. Salus, Varaždin
Varaždinske toplice LJ.S.Blaško i P.Maltar, Trg A.Mihanovića 7, 42223 Varaždinske toplice
Vratišinec LJ.Bećirović, Vratišinec
Zagreb Ljekarna Marina Marušić Fojs, IV Maksimirsko naselje 21, 10000 Zagreb
Zagreb GLJZ
Zagreb LJ. Zagrebačke županije
Zagreb ZU Abel, Zagreb
Zagreb ZU LJ. Vaše zdravlje, Zagreb

 

 

 

MLADI FARMACEUTI U SURADNJI S PODRAVKOM:

"CPSA DIJELI SLATKO, DA TRUDNOĆA PROĐE GLATKO!"

  • 29. listopada 2014. će povodom Hrvatskog dana ljekarni Udruga studenata farmacije i medicinske biokemije Hrvatske (CPSA) imati prigodnu humanitarnu prodaju palačinki i slatkih zalogaja uz pomoć Podravke na Cvjetnom trgu u Zagrebu, a prikupljena sredstva bit će namjenski iskorištena za donaciju trudnicama koje čuvaju trudnoću na Klinici za ženske bolesti i porode u Zagrebu, stoga Vas pozivamo na druženje s mladim farmaceutima i Vaše doprinose za trudnice!

 

 

 

 

 

POSEBNE POGODNOSTI POVODOM DANA LJEKARNI:

Osim toga će određene ljekarne imati i prigodne pogodnosti i savjetovanja za trudnice, o čemu možete više pročitati ovdje:

 

 

1. GRADSKA LJEKARNA ZAGREB

U periodu od 27.10.2014. do 31.10.2014. omogućiti će svim svojim kupcima popust od 15% na sve njihove galenske pripravke

Gradska ljekarna Zagreb za ovu prigodu pripremila je prigodne Babymira pakete s pripravcima za njegu dječje kože i kože trudnica te primjenu u trudnoći .

U našim ljekarnama, korisnicima naših usluga bit će dostupni i edukativni priručnici za trudnice i dojilje (kao sastavni dio Babymira paketa).

U obilježavanju 8. Hrvatskog dana ljekarni obavijestit će ZET na displeyu u svojim vozilima i pozvati korisnike usluga  da posjete naše ljekarne.

Više informacija o drugim aktivnostima.

 

 

2. LJEKARNE VAŠE ZDRAVLJE

8. hrvatske dane ljekarni posvećene trudnicama Oktal Pharma će u suradnji s ZU Vaše zdravlje obilježiti od 29. do 31.10. savjetima o samoliječenju u trudnoći te prigodnim popustom od 20% na zastupnički program namijenjen trudnicama i djeci.

 

 

 

 

Pozivamo sve trudnice, ali i sve pacijente diljem Hrvatske, da 29. listopada 2014. obilježe 8. hrvatski dan ljekarni, u zajedničkom savjetovanju i druženju sa svojim ljekarnicima, nastavljajući jednaku tradiciju i brigu o vlastitom zdravlju i tijekom cijele godine!

Hrvatsko farmaceutsko društvo Copyright © 2014. All Rights Reserved. Izrada mikroNET d.o.o..