Obavijest Sekcije farmaceuta seniora HFD-a o zajedničkim druženjima Hrvatska

Obavijest Sekcije farmaceuta seniora HFD-a o zajedničkim druženjima

Osim redovitog termina (svaki drugi utorak u neparnom mjesecu u 18h) u prostorijama HFD-u, pozivamo Vas i na druženje na kavi svaki drugi utorak u parnim mjesecima u kavani hotela Palace u 11h.

 

„Mašta je mnogo važnija od znanja. Može se sve znati, a ništa ne napraviti, dok se sa malo mašte može napraviti sve“ (A.Einstein).

U sklopu predavanja o cjelovoživotnom učenju, koje je održala mag. pharm. Neda Kovačić, Sekcija farmaceuta seniora u utorak je okupila znatiželjne farmaceute svih generacija. Prisutni su čuli mnoge zanimljive stvari – o lijevom i desnom mozgu,  gimnastici za mozak i hrani za mozak, prepoznavali se u tipovima prema stilu učenja (aktivist , reflektor, teoretičar, pragmatičar) i metodama kako učimo ( vizualan, auditorni,  kinestetički  ili R /reading/čitanje tip).  

Znate li da su žene u prosjeku više od muškaraca orijentirane na lijevu hemisferu mozga (analitičnost, objektivnost, racionalnost, znanost)?  U Farmaceutskom glasniku moći ćete pročitati i puno više o tome, te vjerujemo da ćete pronaći i Vi mnoge zanimljive detalje...

 

VAŽNA OBAVIJEST PREDSJEDNICE SEKCIJE FARMACEUTA SENIORA, mag.pharm. MELITE PETROVIĆ:

Osim redovitog termina (svaki drugi utorak u neparnom mjesecu u 18h) u prostorijama HFD-u,  pozivamo Vas i na druženje na kavi svaki drugi utorak  u parnim mjesecima u kavani hotela Palace u 11h.

 

Vaša Sekcija farmaceuta seniora

Hrvatsko farmaceutsko društvo Copyright © 2014. All Rights Reserved. Izrada mikroNET d.o.o..