Natječaj za poslijediplomski specijalistički studij Fitofarmacije s dijetoterapijom na Farmaceutsko-biokemijskom fakultetu Hrvatska

Natječaj za poslijediplomski specijalistički studij Fitofarmacije s dijetoterapijom na Farmaceutsko-biokemijskom fakultetu

Obavještavamo članove da je Farmaceutsko-biokemijski fakultet Sveučilišta u Zagrebu raspisao natječaj za upis na šest poslijediplomskih specijalističkih studija u akademskoj godini 2017./2018, a ponovno se pokreće poslijediplomski studij Fitofarmacije s dijetoterapijom.

 

Obavještavamo članove da je Farmaceutsko-biokemijski fakultet Sveučilišta u Zagrebu raspisao natječaj za upis na šest poslijediplomskih specijalističkih studija u akademskoj godini 2017./2018.

Nakon nekoliko godina, ponovo se pokreće poslijediplomski specijalistički studij „Fitofarmacija s dijetoterapijom" s izmijenjenim i osuvremenjenim programom. Studij omogućuje akademsko obrazovanje u području racionalne fitoterapije, mikronutricije, dijetoterapije, istraživanja učinkovitosti te kontrole kakvoće i regulative biljnih lijekova, dodataka prehrani, medicinskih i kozmetičkih proizvoda, a koje se temelji na suvremenim znanstvenim i stručnim spoznajama.

Više informacija o studiju možete pronaći u letku u prilogu.

 

 

 

Hrvatsko farmaceutsko društvo Copyright © 2014. All Rights Reserved. Izrada mikroNET d.o.o..