JAVNA RASPRAVA: Nacrt prijedloga izmjena i dopuna Mreže javne zdravstvene službe Hrvatska

JAVNA RASPRAVA: Nacrt prijedloga izmjena i dopuna Mreže javne zdravstvene službe

Dana 07. rujna 2015. godine započeo je postupak internetskog savjetovanja za Nacrt prijedloga izmjena i dopuna Mreže javne zdravstvene službe na središnjem državnom internetskom portalu za savjetovanja s javnošću „e-Savjetovanja“.
Svi zainteresirani mogu dostaviti svoje prijedloge, primjedbe i komentare na Nacrt prijedloga izmjena i dopuna Mreže javne zdravstvene službe do 07. listopada 2015. godine ...

Obzirom da u Mreži javne zdravstvene službe nije bila navedena ljekarnička djelatnost, svi koji imaju svoje sugestije i primjedbe po tom pitanju mogu iskoristiti ovu prigodu javne rasprave.

Naime, po Zakonu o zdravstvenoj zaštiti, ljekarnička djelatnost je dio zdravstvene djelatnosti koja se obavlja na primarnoj, sekundarnoj i tercijarnoj razini zdravstvene zaštite, a obuhvaća opskrbu stanovništva lijekovima i medicinskim proizvodima u skladu s posebnim zakonom. Ljekarnička djelatnost obavlja se samo u sklopu mreže javne zdravstvene službe.

 

Dana 07. rujna 2015. godine započeo je postupak internetskog savjetovanja za Nacrt prijedloga izmjena i dopuna Mreže javne zdravstvene službe na središnjem državnom internetskom portalu za savjetovanja s javnošću „e-Savjetovanja“.

Svi zainteresirani mogu dostaviti svoje prijedloge, primjedbe i komentare na Nacrt prijedloga izmjena i dopuna Mreže javne zdravstvene službe u razdoblju od 07. rujna do 07. listopada 2015. godine putem središnjeg državnog internetskog portala za savjetovanje „e-Savjetovanja" ili na e-mail adresu: savjetovanje@miz.hr.

Savjetovanje je dostupno na  poveznici:

https://esavjetovanja.gov.hr/ECon/MainScreen?entityId=1896

U savjetovanju putem portala „e-Savjetovanja“ mogu sudjelovati samo registrirani korisnici, pa Vas molimo da se registrirate prije komentiranja.

Registrirati se možete putem poveznice:

https://esavjetovanja.gov.hr/Account/Register.

Detaljne informacije o postupku registracije možete pronaći na:  

https://savjetovanja.gov.hr/o-savjetovanjima/sto-su-to-e-savjetovanja-i-kako-se-ukljuciti-1123/kako-se-registrirati/1106.

NACRT IZMJENA I DOPUNA MREŽE JAVNE ZDRAVSTVENE SLUŽBE 7 9 2015 (1) 4,46 MB

OBRAZLOŽENJE NACRTA PRIJEDLOGA IZMJENA I DOPUNA MREŽE JAVNE ZDRAVSTVENE SLUŽBE 17,28 kB

Hrvatsko farmaceutsko društvo Copyright © 2014. All Rights Reserved. Izrada mikroNET d.o.o..