Izabrano novo predsjedništvo HUP- Udruge ljekarnika Hrvatska

Izabrano novo predsjedništvo HUP- Udruge ljekarnika

Na Izbornoj Skupštini HUP- Udruge ljekarnika održanoj 4. prosinca 2014., članovi Udruge izabrali su za predsjednika Daria Peteka iz Ljekarni Petek, a za dopredsjednike su izabrani Sonja Stublić i Ante Mandić.
HFD čestita novoizabranom predsjedništvu i želi im puno sreće u radu na dobrobit hrvatskog ljekarništva!

 

Na Izbornoj Skupštini HUP Udruge ljekarnika održanoj 4. prosinca 2014., članovi Udruge izabrali su za predsjednika Daria Peteka iz Ljekarni Petek. Dario Petek dugogodišnji je aktivni član Udruge i član Izvršnog odbora u dva mandata.

Za dopredsjednike su izabrani Sonja Stublić i Ante Mandić, za članove Izvršnog odbora Marijan Coner, Dubravko Šćuric, Hrabren Dvoržak i Saša Cvetojević. Sukladno Statutu HUP-Udruge ljekarnika u Izvršni odbor Udruge uključena su i dva dodatna člana Zvonko Brzak i Martina Juzbašić.

Udruga ljekarnika dobrovoljna je i neovisna udruga poslodavaca koja štiti i promiče prava i interese svojih članova osobito u području uređivanja uvjeta poslovanja, odnosa s tijelima državne vlasti, sindikatima, radnog i socijalnog te gospodarskog zakonodavstva, kolektivnog pregovaranja i sklapanja kolektivnih ugovora, radnih sporova, te drugih pitanja važnih za gospodarski i socijalni položaj poslodavaca.

Hrvatsko farmaceutsko društvo Copyright © 2014. All Rights Reserved. Izrada mikroNET d.o.o..