Edukacija za zdravstvene djelatnike u sklopu Projekta SUTRA- Kako izbjeći rizike primjene OTC-a u trudnoći i tijekom dojenja? Hrvatska

Edukacija za zdravstvene djelatnike u sklopu Projekta SUTRA-  Kako izbjeći rizike primjene OTC-a u trudnoći i tijekom dojenja?

Misija i vizija Projekta SUTRA pod pokroviteljstvom Ministarstva zdravlja i Agencije za lijekove i medicinske proizvode obuhvaćaju cjelovitu edukaciju zdravstvenih djelatnika i krajnjih korisnika (trudnica, dojilja) o sigurnoj primjeni bezreceptnih lijekova tijekom trudnoće, racionalnoj uporabi raznih dodataka prehrani i ostalih alternativnih medicinskih pripravaka koji se po temeljem evidence-based medicine savjetuju kao sigurni tijekom trudnoće i dojenja, kao i razvijanje svijesti o mogućim prednostima i rizicima samoliječenja u ovom najosjetljivijem periodu života.

 

 

S jesenskim danima dolazi i nova prigoda za zdravstvene djelatnike da prisustvuju tečaju stalnog usavršavanja u okviru Projekta SUTRA i u cjelovitom edukativnom programu usvoje nove spoznaje o rizicima i sigurnosti primjene bezreceptnih lijekova i ostalih oblika samoliječenja u trudnoći i tijekom dojenja. Trudnice su posebno osjetljiva skupina pacijenata koja je iznimno sklona samoliječenju, što zahtijeva posebni oprez svih zdravstvenih djelatnika koji su uključeni u perinatalnu skrb!

Misija i vizija Projekta SUTRA pod pokroviteljstvom Ministarstva zdravlja i Agencije za lijekove i medicinske proizvode obuhvaćaju cjelovitu edukaciju zdravstvenih djelatnika i krajnjih korisnika (trudnica, dojilja) o sigurnoj primjeni bezreceptnih lijekova tijekom trudnoće, racionalnoj uporabi raznih dodataka prehrani i ostalih alternativnih medicinskih pripravaka koji se po temeljem evidence-based medicine savjetuju kao sigurni tijekom trudnoće i dojenja, kao i razvijanje svijesti o mogućim prednostima i rizicima samoliječenja u ovom najosjetljivijem periodu života. Predavački tim čini deset zdravstvenih stručnjaka, raznih uži specijalnosti (fetalna medicina, opstetricija, dermatologija, pedijatrija, fitofarmacija, farmakologija, dermatofarmacija, dodaci prehrani, i dr.) koji će održavati predavanja u skladu s najnovijim spoznajama iz medicine i farmacije temeljene na dokazima. Tečaj je vrednovan od Hrvatske liječničke komore i Hrvatske ljekarničke komore.

Pozivamo Vas na sudjelovanje kako biste iz prve ruke saznali zašto su Projektom SUTRA iznimno zadovoljni i oduševljeni i zdravstveni djelatnici i trudnice!!

 

 

MJESTO I VRIJEME ODRŽAVANJA:

18.10.2014. (subota 9-16h)

CINESTAR Zagreb , Branimir Centar, Zagreb

Branimirova 29, Branimir centar, Zagreb

 

 

DETALJNI PROGRAM I PRIJAVE SUDJELOVANJA:

http://www.farmaceut.org/kalendar-dogadjanja/tecajevi-stalnog-usavrsavanja/sutra-samolijecenje-u-trudnoci-i-tijekom-dojenja-22

ili na

http://www.sutra.com.hr/kontakt/projekt-sutra-prijava-zdravstveni-djelatnici

 

Hrvatsko farmaceutsko društvo Copyright © 2014. All Rights Reserved. Izrada mikroNET d.o.o..