Dođite na Mimozine dane i učinite dobro djelo! Hrvatska

https://www.google.hr/imgres?imgurl=http://www.investors.com/image/IT17-cancer-1211-iStock.jpg.cms&imgrefurl=http://news.investors.com/photopopup.aspx?id=784696&h=563&w=1000&tbnid=msD1k8zoKdOLaM&tbnh=168&tbnw=299&usg=__JLO7AZDPK22q36J-JHZOqwZ0PWM=&hl=hr&docid=TiN7feMNYeG2sM

U subotu 30. siječnja 2016. na trgu Petra Preradovića (Cvjetni trg) u Zagrebu, u organizaciji Hrvatskog foruma protiv raka dojke Europa – Donna i Hrvatske udruge za bolesti štitnjače obilježavaju se Mimozini dani. Prodajom mimoza od 9 do 14 sati prikupljat će se sredstva za rad ove dvije udruge...

 

Dođite na Mimozine dane i učinite dobro djelo!

 

U subotu 30. siječnja 2016. na trgu Petra Preradovića (Cvjetni trg) u Zagrebu, u organizaciji Hrvatskog foruma protiv raka dojke Europa – Donna i Hrvatske udruge za bolesti štitnjače obilježavaju se Mimozini dani.

Prodajom mimoza od 9 do 14 sati prikupljat će se sredstva za rad ove dvije udruge...

 

Hrvatski forum protiv raka dojke Europa – Donna Hrvatska udruga je koja radi na podizanju svijesti žena Hrvatske o raku dojke, promiče edukaciju, rano otkrivanje, optimalno liječenje, medicinsku i psihosocijalnu rehabilitaciju, palijativnu skrb kao i povećanje sredstava za istraživanje same bolesti.

 

Hrvatsku udrugu za bolesti štitnjače osnovalo je Hrvatsko društvo za štitnjaču Hrvatskog liječničkog zbora kao udruga bolesnika, njihovih obitelji te svih zainteresiranih za problematiku bolesti štitnjače koje danas zahvaćaju značajan dio, posebno ženske populacije. Cilj udruge je informiranje javnosti o novim i naprednijim metodama liječenja, organiziranje seminara i skupova bolesnika, njihovih obitelji i svih zainteresiran u svrhu edukacije i međusobne pomoći i potpore.

 

Hrvatsko farmaceutsko društvo podupire aktivnosti Udruge Europa Donna i svih udruga koje imaju za cilj promicati edukaciju i osvještavanje o prevenciji i liječenju zloćudnih bolesti.

 

Vidimo se na Cvjetnom trgu!

Hrvatsko farmaceutsko društvo Copyright © 2014. All Rights Reserved. Izrada mikroNET d.o.o..