8. Simpozij studenata farmacije i medicinske biokemije (FARMEBS 2019) Stručna događanja u Hrvatskoj

8. SIMPOZIJ STUDENATA FARMACIJE I MEDICINSKE BIOKEMIJE (FARMEBS 2019)

8. Simpozij studenata farmacije i medicinske biokemije (FARMEBS 2019) održat će se 1. lipnja 2019. s početkom u 14 sati na Farmaceutsko-biokemijskom fakultetu Sveučilišta u Zagrebu.

FARMEBS 2019 bit će posvećen svim aspektima istraživanja lijekova od njihova dizajna i sinteze, preko mehanizma djelovanja, primjene i osiguranja kvalitete, do korištenja biomarkera u dijagnostici.
Plenarno predavanje o modernoj biotehnološkoj proizvodnji vitamina K odžat će doc. dr. sc. Krešimir Gjuračić it tvrtke Gnosis by Lesaffre (Italija), istaknuti znanstvenik u području istraživanja i razvoja novih lijekova.
Pozivamo studente dodiplomskih i poslijediplomskih (doktorskih i specijalističkih) studija da se uključe bilo kao aktivni slušatelji ili izlagatelji. Nadamo se da ćete se odlučiti prezentirati rezultate svojih znanstvenih radova u obliku usmenih i posterskih priopćenja (rok za prijavu sažetaka: 10. svibanj 2019).
Najuspješnijima će biti dodijeljene vrijedne nagrade i priznanja. Detaljne informacije o prijavi na Simpozij možete pronaći na web stranici:

http://farmebs.pharma.hr/FARMEBS_2019.html

 

 

Hrvatsko farmaceutsko društvo Copyright © 2014. All Rights Reserved. Izrada mikroNET d.o.o..